Η ALUPRESS είναι επίσημος Καταχωρητής Ονομάτων Internet του Ελληνικού χώρου (.gr), εγκεκριμένος από την E.E.T.T


ETAIΡΙΑ


Η εταιρία Alupress A.E., δραστηριοποιείται με επιτυχία στον χώρο των κλαδικών εκδόσεων και ειδικότερα σε θέματα που αφορούν τον κλάδο του Αλουμινίου. Εκδίδει από το 1985 το περιοδικό Aluminium Magazine που αναφέρεται αποκλειστικά στον συγκεκριμένο χώρο, στα προϊόντα του και στις ευρύτερες εφαρμογές του, έχει δε μία πολύχρονη και σημαντική παρουσία, συμβάλλοντας πολύπλευρα και ουσιαστικά στην πετυχημένη και αναπτυξιακή πορεία ολόκληρου του κλάδου τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή αγορά την τελευταία 20ετία.

Επίσης, από τα τέλη του 2011, η Alupress A.E. εκδίδει και το περιοδικό "Ski & Snowboard" που απευθύνεται στους φίλους της χιονοδρομίας.


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
Η Alupress A.E., έχει δημιουργήσει ανεξάρτητο κλάδο παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε θέματα διαδικτύου (web hosting, web design, μελέτη - ανάπτυξη εταιρικών web sites, e-shops κλπ) και έχει εξειδικευθεί στη μελέτη, κατασκευή και προβολή εταιρικών web sites, παρέχοντας επιπροσθέτως εξειδικευμένες υπηρεσίες σε εταιρίες του κλάδου του αλουμινίου και οχι μόνο.

Παράλληλα, λειτουργεί και διαχειρίζεται τα ενημερωτικά και εξειδικευμένα (vortals) sites aluNET.gr και B2B alunet.com με συνεχή παροχή πληροφοριών και ειδήσεων τόσο για την ελληνική, όσο και για την διεθνή αγορά αλουμινίου.


Alupress Ο.E. Εκδόσεις, Υπηρεσίες Διαδικτύου
Γαλατσίου 67, 11146 Γαλάτσι τηλ. 210.2112040-1, fax 211.8002714.
e-mail: info@alupress.gr